Plusminus Logo

NIEUWS

Prikkeldraad

24 september 2020

Wij hadden er zin in, maar ons optreden op Festerfest gaat helaas i.v.m. privé omstandigheden niet door.

Prikkeldraad

07 april 2020

Zaterdag 3 oktober gaat Plusminus rocken in Musicon in Den Haag tijdens Festerfest.

Prikkeldraad

26 februari 2019

Zaterdag 2 maart gaat Plusminus rocken in Eetcafé 't Gelag in Veenendaal. En tevens Plusminus gaat nog meer optredens doen dit jaar.

Prikkeldraad

20 februari 2018

Nirwana

Prikkeldraad

26 mei 2017

Chiel's Birthday Bash

Prikkeldraad

28 september 2016

OnsFeest

Prikkeldraad

27 maart 2016

Hardrock Night

Prikkeldraad

5 november 2015

Zaterdag 28 november gaat Plusminus weer rocken in Plaza in Ermelo. Van de partij zijn ook Money & The Man en Kickin' Back. Plusminus heeft echter niet stil gezeten, want Plusminus heeft weer enkele nummers aan het repertoire toegevoegd.

Prikkeldraad

1 juni 2014

Eind van deze maand gaat Plusminus weer rocken op het Struukenfest die zoals gewoonlijk weer plaats vindt op het Erkemederstrand in Zeewolde. Deze keer gaan we de stilte keihard doorbreken op het normaal zo rustige strand op zaterdag 28 juni.

Prikkeldraad

2 februari 2014

Website update! Foto's van ons optreden in Muziekpodium Estrado zijn on-line gezet en deze zijn uiteraard te vinden onder de link "Foto's". En zoals je mag verwachten zijn we momenteel weer een aantal (hard)rock klassiekers aan het instuderen. Deze zullen in de loop van de tijd aan ons repertoire toegevoegd worden.

Prikkeldraad

3 november 2013

Website update! Er zijn veel foto's van onze afgelopen optredens on-line gezet en deze zijn vanzelfsprekend te vinden onder de link "Foto's". En sinds een paar dagen is Plusminus ook te vinden op Facebook

Prikkeldraad

29 oktober 2013

Monsters of Rock

Prikkeldraad

16 augustus 2013

Zaterdag 30 november gaan we Estrado weer onveilig maken met onze onversneden keiruige hardrock! Plusminus gaat daar optreden met de tribute bands KISS Licks en Somewhere On Stage onder de noemer Monsters of Rock

Prikkeldraad

3 april 2013

Zaterdag 27 april gaan we keihard rocken op Peco Rock in Teuge!

Prikkeldraad

17 januari 2013

Wederom is er een optreden bevestigd. We gaan weer eens hard rawken in Overijssel op 6 april, en ons doelwit is dit keer MC Genemuiden waar tevens het zijspantreffen plaatsvindt van BasicSidecars

Prikkeldraad

1 december 2012

Ons eerste optreden van 2013 is bevestigd. Positief is, dat we steeds verder uit de buurt van onze thuisbasis gaan optreden. We gaan 5 januari namelijk in Zeeuws-Vlaanderen optreden bij MVC Rattlesnakes

Prikkeldraad

5 september 2012

Er is weer een optreden bevestigd. Deze keer gaan we Zuid Holland onveilig maken met onze onversneden keiharde rock. Het gaat plaatsvinden op 1 december in Cafi The Game in Rozenburg.

Prikkeldraad

18 juni 2012

Foto's van ons optreden in Warnsveld van 28 april staan on-line en zijn te vinden onder de link Foto's. Deze keer zijn de foto's genomen door Wim de Vos en Erica Klein. Wim en Erica bedankt voor het nemen van deze foto's!

Prikkeldraad

6 juni 2012

Wederom zijn er twee optredens bevestigd. a.s. vrijdag 8 juni hebben we een "last-minute" optreden in Bar-Dancing Down-Town in Harderwijk tijdens de Aaltjesdagen. En op 14 juli gaan we snoeihard rocken bij MC Monastery Hill in Kloosterhaar

Rock 'em All

Prikkeldraad

11 mei 2012

Er zijn weer twee optredens bevestigd. Op zaterdag 13 oktober gaan we optreden op de tweede editie van het oktoberrockfest in Steenwijkerwold, en op 16 juni gaan we voor het eerst optreden op een bedrijfsfeest. Rock on!

Prikkeldraad

12 april 2012

Rock 'em All

Prikkeldraad

19 maart 2012

Zaterdag 28 april gaan we lekker rocken in Zalencentrum De Pauw in Warnsveld.

Prikkeldraad

8 maart 2012

Rock 'em All

Prikkeldraad

7 maart 2012

Rock 'em All

Prikkeldraad

20 februari 2012

Rock 'em All

Prikkeldraad

25 januari 2012

Weer een optreden in april! Op zaterdag 14 april gaan we stevig hardrawken in Kloosterhaar op het rockfeest Rock 'em All met Motörhead Tribute band Snaggletoöth en met Volbeat Tribute band Volbeer

Prikkeldraad

29 december 2011

In 2012 gaan we op zaterdag 21 april keihard rocken in Cafi De Steen in Willemsoord met Metallica Tribute band Damaged Justice en Sexession

Prikkeldraad

29 oktober 2011

Foto's van ons optreden van 30 september van de Havenrock Pre-Party in de Davo Panden, Deventer staan on-line en zijn te vinden onder de link Foto's. Deze keer zijn de foto's genomen door Miranda Kerpel. Miranda bedankt voor het nemen van deze foto's!

Prikkeldraad

10 augustus 2011

Havenrock

Prikkeldraad

2 juni 2011

Plusminus gaat rawken op de Pre-party van Havenrock op 30 september in Davo Panden te Deventer samen met Motörhead Tribute band Snaggletoöth

Prikkeldraad

15 april 2011

Foto's van ons optreden van 9 april tijdens Triple Rock III in Estrado, Harderwijk staan on-line en zijn te vinden onder de link Foto's. Deze keer zijn de foto's genomen door Heleen van Tol. Heleen bedankt voor het nemen van deze foto's! Tevens is er nog een video ge-upload van het reeds genoemde optreden!

Prikkeldraad

13 april 2011

Twee nieuwe videos zijn ge-upload van ons optreden van 9 april in Estrado, Harderwijk. Check deze via de link Videos. Onze grote dank gaat uit naar Stefan Belgers voor deze opnames!

Prikkeldraad

11 februari 2011

Plusminus gaat Estrado in Harderwijk weer onveilig maken met een stevig potje hardrock! Wederom met Black Bottle Riot uit Nijmegen (Rock City). Verder zal Everbreak uit Elburg van de partij zijn. Plusminus heeft niet stilgezeten, en heeft weer enkele nieuwe nummers ingestudeerd. De kans is groot dat deze op 9 april ten gehore zullen worden gebracht. Dus wees erbij!

Prikkeldraad

21 september 2010

23 oktober gaat Plusminus rocken op een besloten feest!

Prikkeldraad

7 augustus 2010

Onder de link foto's zijn enkele bijzondere foto's toegevoegd die min of meer betrekking hebben op Plusminus. Veel plezier!

Prikkeldraad

20 juni 2010

Foto's van ons optreden in Partycentrum De Anker staan on-line, en kunnen bekeken worden via de link foto's. Het begint bijna een gewoonte te worden, maar bij deze wordt Elsabijn wederom bedankt voor het nemen van deze foto's.

Prikkeldraad

14 april 2010

A.s. zondag 18 april hebben we een last-minute gig! Deze gaat plaatsvinden in Partycentrum "De Anker" op Camping "De Scheepsbel", Klaterweg 9, 8085 SB Doornspijk. Het optreden begint om 15:30. Tevens zal de Lapdog Bluesband optreden, en die begint om 18:00 uur. Peter gaat het dus weer erg druk krijgen!

Prikkeldraad

16 maart 2010

Foto's van ons optreden op Triple Rock II in Estrado, Harderwijk kunnen bekeken worden via de link Foto's. Bij deze wordt Elsabijn wederom bedankt voor het nemen van deze mooie foto's.

Prikkeldraad

20 februari 2010

Er is een nieuwe YouTube clip toegevoegd, en uiteraard is deze te vinden door op de link Videos te klikken. Deze clip is opgenomen tijdens ons optreden bij De Zwervers, en het nummer is onze versie van "Blitzkrieg Bop". Onze dank gaat uit naar Eddie voor het aanleveren van deze clip! Er is tevens weer een nieuw optreden bevestigd, en deze gaat plaatsvinden in Nieuwleusen bij MC De Zweef op zaterdag 20 maart.

Prikkeldraad

13 februari 2010

Triple Rock II

Prikkeldraad

24 januari 2010

Op zaterdag 13 maart gaat PLUSMINUS stevig rocken op het hoofdpodium van Estrado. PLUSMINUS zal dan het voorprogramma verzorgen van Black Bottle Riot, en Monsters of Pop. Sinds vandaag zijn ook onze YouTube videos van ons optreden op de Aaltjesdagen te vinden onder de link Videos. Deze videos waren al te zien op onze Hyve, maar nu zijn ze ook op deze site te bewonderen.

Prikkeldraad

17 december 2009

Het jaar is bijna voorbij, en we hebben voor volgend jaar alweer twee optredens erbij! PLUSMINUS gaat op zaterdag 6 februari flink de beuk erin gooien bij De Zwervers in Kampen. En het weekend erop, op zaterdag 13 februari, komt PLUSMINUS snoeihard rocken in De Oranjerie in Wijhe.


Flyer Zwervers

Prikkeldraad

6 december 2009

Foto's van ons optreden op het Molestfest, zijn te vinden onder de link "foto's". Dank gaat uit naar Elsabijn voor het nemen van deze foto's.

Prikkeldraad

8 november 2009

Flyer Molestfest

Prikkeldraad

21 september 2009

Op zaterdag 17 oktober gaat PLUSMINUS keihard rocken in Café Bar Subcity in Harderwijk. Het adres is: Achterste Wei 1B, 3844 HR Harderwijk.

Prikkeldraad

6 september 2009

Op zaterdag 14 november gaat PLUSMINUS wederom in JC Plaza in Ermelo rocken en dit keer samen met de (old school) death metal band Khaoz.

Prikkeldraad

22 augustus 2009

We hebben ons repertoire weer uitgebreid met twee nummers, namelijk "Sharp Dressed Man" van ZZ Top, en "Deurdonderen" van Normaal. En vanavond gaat er een primeur plaatsvinden want PLUSMINUS gaat voor het eerst rocken op een bruiloft!

Prikkeldraad

30 juni 2009

Vrijdag 25 september gaat er weer maximaal gerockt worden in Harderwijk, en ditmaal gaat Plusminus optreden met Art of Premonition in Rockcafé 't Koetje. Onder vele Harderwijkers is deze locatie beter bekend als de Koningskelder of de Mumfel. Adres is Vijhestraat 1 in Harderwijk. Verder gaat Plusminus op zaterdag 19 September Noord Brabant onveilig maken, en wel op het Motortreffen bij MRC De Versleten Gaskabel in Oostelbeers.

21 juni 2009

Nog enkele foto's van ons optreden op het rockfestival van de Aaltjesdagen in Harderwijk kunnen HIER bekeken worden.

Prikkeldraad

17 juni 2009

Er zijn nog meer foto's van ons optreden op het rockfestival van de Aaltjesdagen in Harderwijk on-line. Ze zijn te vinden onder de link Foto's, en deze zijn gemaakt door Wilma Hoogendoorn van The Dutch Hammerheads. Wilma bedankt voor het nemen van deze foto's

Prikkeldraad

14 juni 2009

Foto's van ons optreden op het rockfestival van de Aaltjesdagen in Harderwijk kunnen HIER bekeken worden. En bij deze wordt Elsabijn weer bedankt voor het nemen van deze foto's.

Prikkeldraad

19 mei 2009

Flyer Tentfeest

Prikkeldraad

16 april 2009

PLUSMINUS gaat rocken op het tentfeest op de Stille Wei in Harderwijk. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 12 juni. Er zullen nog andere bands spelen waaronder Black Top. Verder hebben we een flink aantal nummers uitgezocht om te gaan coveren, dus binnenkort zal het repertoire weer uitgebreid worden.

Prikkeldraad

1 maart 2009

PLUSMINUS gaat weer in JC Plaza in Ermelo rocken, samen met de Lapdog Bluesband en de metalband Morioni. Peter gaat het weer druk krijgen, want naast PLUSMINUS, gaat Peter ook nog optreden met de Lapdog Bluesband.

Prikkeldraad

31 januari 2009

Vrijdag 13 maart treedt AC/DC op in een uitverkocht Ahoy. Voor degenen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen, of voor degenen maar geen genoeg van de muziek van AC/DC kunnen krijgen, organiseert Estrado in Harderwijk op zaterdag 14 maart een AC/DC Afterparty. PLUSMINUS zal deze avond ook optreden, samen met de belgische AC/DC Tribute band I See The Sea.

Prikkeldraad

24 december 2008

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is er weer een nummer on-line te vinden onder de link MP3. Naast "Cold Gin" van KISS, staat nu ook "Jailbreak" van AC/DC on-line. PLUSMINUS wenst verder iedereen nog rockende feestdagen!

Prikkeldraad

16 december 2008

Aanstaande zaterdag 20 december gaat er weer maximaal gerockt worden! Iedereen is welkom om 21:00, De entree is gratis. Lokatie: De Oude Deel, Stationsstraat 125, Putten (GLD). Gratis Entree, een stevig potje hardrock en misschien hoef je zelfs geen BOB te zijn. Kortom, dit zijn goede ingrediënten om een lekker feestje met ons te bouwen. C U there!

Prikkeldraad

27 november 2008

PLUSMINUS gaat wederom maximaal rocken! Dit keer zal Putten de plaats van het delict zijn. Het optreden gaat plaatsvinden op 20 december in de Oude Deel, wat direct naast het station van Putten is. Dat is dus een mooie gelegenheid om met de trein te komen, en dus hoeft er niemand de BOB te zijn.

Prikkeldraad

14 oktober 2008

Er is weer een nummer aan ons repertoire toegevoegd, namelijk "Wild Flower" van The Cult.

Prikkeldraad

14 september 2008

Foto's van ons optreden bij de Chopperclub in Zaandam staan on-line, en deze keer gaat onze dank uit naar Xander voor het nemen van deze foto's.

Prikkeldraad

30 juli 2008

PLUSMINUS gaat weer optreden, en deze keer gaat het aanstaande zaterdag 2 augustus al plaatsvinden in Chopperclub Zaandam. Het adres is: Sluispolderweg 37. Het begint om ca. 20:00 uur. Foto's van het Struukenfest staan inmiddels ook on-line, en wederom gaat onze dank uit naar Elsabijn voor het nemen van deze foto's.

Prikkeldraad

5 juni 2008

De bus van onze chauffeur en ex-drummer Xander is uitgeroepen tot Bandauto van de Maand in het blad Music Maker (Jaargang 31, Nummer 05). Artikel Deel 1 en Artikel Deel 2. Gisteren hebben we lekker gerockt in Soos Mentis in Ermelo waar het super gezellig was mede door een te gek publiek! Verder zijn er vandaag foto's van de jamsessie in Estrado on-line gezet.

Prikkeldraad

21 mei 2008

Er is weer een optreden bevestigd, en dit keer gaan we een stevig potje rocken in Soos Mentis in Ermelo ('s Heerenloo). De datum is woensdag 4 juni, en het begint om 23:00 uur. http://www.soosmentis.nl

Prikkeldraad

17 mei 2008

Plusminus is gevraagd voor de jamsessie a.s. zondag 25 mei in Estrado, Harderwijk. Dus als je zin hebt om te komen kijken of zelfs om te jammen, kom dan a.s. zondagmiddag naar Estrado. Waarschijnlijk zullen enkele leden van Plusminus ook wel meedoen aan de jamsessie! Zaal open 15:00 uur, aanvang 16:00 uur.

Prikkeldraad

13 mei 2008

Er is weer een optreden bevestigd, en deze keer gaan we vrijdag 27 juni optreden op het Struukenfest 2008, van MC De Struukenduukers. Meer info: http://www.struukenduukers.com Link naar Poster

Prikkeldraad

30 april 2008

Nieuwe Plusminus MP3 on-line! Vorig jaar waren we ook al bezig met opnames voor een demo, maar uiteindelijk waren we er toch niet helemaal tevreden mee en dus zijn we onlangs begonnen aan nieuwe opnames. Het eerste resultaat hiervan is te horen onder de link MP3 en daar kun je onze versie van "Cold Gin" horen. De nummers "Blitzkrieg Bop" en "Whiskey in the Jar" staan niet meer on-line, maar daarvan zullen binnenkort nieuwe versies van komen. Sinds kort is Plusminus ook op Hyves te bewonderen: http://plusminusrocks.hyves.nl

23 april 2008

We hebben weer een lekker nummer aan ons repertoire toegevoegd, namelijk "Rock and Roll" van Led Zeppelin.

Prikkeldraad

12 april 2008

Namens alle bands, bedankt voor de massale opkomst in Plaza! Wat een feest was dat! Dat was weer maximaal rocken! Foto's van dit optreden zijn te vinden onder de gebruikelijke link "Foto's" en deze zijn wederom genomen door Elsabijn. En uiteraard weer bedankt Elsabijn! Verder wilden we Sheldon nog bedanken voor het meespelen in twee nummers. We hebben tevens ons repertoire weer met twee nummers uitgebreid, namelijk "Shot Down in Flames" van AC/DC en "Don't Believe a Word" van Thin Lizzy. En tevens zijn we weer bezig met opnames.

Prikkeldraad

24 februari 2008

In Estrado hebben we lekker gerockt! Foto's van dit optreden zijn te vinden onder de link "Foto's" en deze zijn genomen door Elsabijn. Bedankt Elsabijn! Verder zijn er nog enkele foto's te vinden op de link www.pors.tv onder de link Estrado Rock.

Prikkeldraad

12 januari 2008

We hebben weer een tweetal optredens geboekt staan! Allereerst gaan we zondag 17 februari in Estrado in Harderwijk optreden met o.a. Vengeance, Roadkill en Joe Stump. Zaterdag 29 maart treden we weer op Plaza in Ermelo, en ditmaal met de Lapdog Bluesband, Sublustris en de duitse band Paranoize. Qua muziekstijlen is dit zeker een afwisselend programma. En bovendien gaan Arie, Chiel en Peter het druk krijgen, want die mogen dus twee keer optreden.

Prikkeldraad

26 oktober 2007

PLUSMINUS gaat weer rocken! Deze keer gaan we het midden van de Veluwe onveilig maken, want we gaan namelijk optreden in Het Wapen van Harskamp, in Harskamp. De datum is zaterdag 15 december, en er zullen dan weer enkele nieuwe nummers gespeeld worden. Dus als je van (hard)rock houdt, kom dan 15 december naar Harskamp.

Prikkeldraad

21 september 2007

De vakantie is al een tijdje voorbij, en we zijn weer druk bezig met het instuderen van nieuwe nummers, en zodoende hebben we weer een te gek nummer aan ons repertoire toegevoegd, namelijk "Big Toy" van Peter Pan Speedrock. Uiteraard zijn we ook bezig met andere nummers, en we kunnen alvast verklappen, dat het volgende nummer zeer waarschijnlijk weer een nummer van Thin Lizzy gaat worden.

Prikkeldraad

6 juni 2007

We hebben weer twee vette nummers aan ons repertoire toegevoegd namelijk "Jailbreak" van AC/DC en "Iron Man" van Black Sabbath. Verder zal de komende tijd de site langzaam aan weer wat verbeteren.

Prikkeldraad

2 juni 2007

Foto's van ons te gekke optreden in Plaza Ermelo, zijn te vinden onder de link "foto's". Dank gaat uit naar Paul en Elsabijn voor het nemen van deze foto's. Vaste bezoekers, zal opvallen dat de "foto" pagina er nu heel anders uit ziet. Verder zijn er ook nog oude foto's van ons optreden in Barneveld toegevoegd.

Prikkeldraad

10 mei 2007

Flyer Plaza

Prikkeldraad

1 mei 2007

We hebben weer een nummer on-line gezet, en dit keer is het onze versie van "Whiskey in the Jar". Peter doet in dit nummer de solo gitaar, en Erik is te horen op de "akoestische" gitaar. Binnenkort gaan er nog meer nummers on-line gezet worden, dus blijf de site in de gaten houden. De versies van de twee nummers die nu on-line staan, zijn nog niet de definitieve versies, maar we vinden ze wel goed genoeg als voorproefje.

Prikkeldraad

30 april 2007

PLUSMINUS gaat weer optreden!!! Deze keer gaan we opnieuw rocken in Plaza, te Ermelo op vrijdag 25 mei. Dit optreden wordt georganiseerd door Noord Geldersch Metaal. Verder zullen vaste bezoekers van deze website enkele kleine veranderingen niet ontgaan zijn.

Prikkeldraad

18 april 2007

Voor degenen die PLUSMINUS nog nooit gehoord hebben, en voor degenen die PLUSMINUS nog niet met Arie op zang hebben gehoord, is er eindelijk muziek van PLUSMINUS on-line! Afgelopen zondag hebben we enkele opnames gemaakt, en onder de link MP3 is alvast een voorproefje te horen van "Blitzkrieg Bop". De opname van dit nummer verliep zeer voorspoedig, en bijkomend detail is, dat Alex de achtergrond vocalen doet in dit nummer. Kortom, we zijn bezig om enkele nummers op te nemen. Hou dus de site de komende maanden goed in de gaten, want we gaan nog meer nummers on-line zetten, zodra we tevreden zijn met de opnames daarvan. PLUSMINUS ROCKS!!!

Prikkeldraad

27 maart 2007

Foto's toegevoegd van ons optreden in Motorclub Dirty Damned, Wijchen 9 maart 2007. Foto's aangeleverd door Paul van Dalen. Paul bedankt !

Prikkeldraad

20 maart 2007

Er zijn foto's toegevoegd van ons supervette optreden in Café Midtown in Deventer. Meer foto's van dit te gekke optreden zijn overigens te vinden op de site van Café Midtown. Tevens zijn er nog enkele Plusminus T-shirts (XL) over. Geïnteresseerden kunnen contact met ons opnemen, ze kosten slechts €10,- en je krijgt er zelfs een gratis Plusminus aansteker bij! Verder kunnen we melden dat we druk bezig zijn om ons repertoire uit te breiden.

Prikkeldraad

1 februari 2007

Er is alweer een optreden in 2007 van Plusminus is bevestigd !!! Dit optreden gaat dus ons eerste optreden van dit jaar worden, en deze gaat plaatsvinden op vrijdag 9 maart in "MC Dirty Damned" in Wijchen. Plusminus gaat daar samen met de Lapdog Bluesband optreden, en dat is, zoals sommigen wel weten, de andere band van Peter. Peter gaat het dus druk krijgen die avond. De schade van de entree bedraagt €15,- maar daarvoor krijg je hapjes en onbeperkt drinken en twee te gekke live bands. Dat is niet veel geld en dus een goede reden om naar Wijchen te komen om Plusminus en de Lapdog Bluesband te zien.

Prikkeldraad

20 januari 2007

Het eerste optreden in 2007 van Plusminus is bevestigd. Op vrijdag 16 maart gaan we Café Midtown in Deventer onveilig maken. Waarschijnlijk zullen we dan enkele nummers ten gehore brengen die we nog niet eerder live hebben gespeeld. Dat zijn dus des te meer redenen om naar Deventer te komen voor een ouderwets avondje stevige hardrock!!! Tevens is nu de link "Optredens" toegevoegd aan de site. Klik regelmatig op deze link om te zien wanneer we nieuwe optredens hebben.

Prikkeldraad

16 januari 2007

Foto's toegevoegd van ons optreden in Plaza, Ermelo 27 oktober 2006. Foto's aangeleverd door Paul van Dalen. Paul bedankt !

Prikkeldraad

14 januari 2007

In onze archieven hebben we nog enkele foto's gevonden van ons optreden in De Mac, Harderwijk. Deze foto's zijn toegevoegd.

Prikkeldraad

12 januari 2007

Site update. www.plusminusrocks.com is nu naast de nederlandse taal, ook weer in het engels on-line.

Prikkeldraad

10 januari 2007

Sommige bezoekers hebben al enkele kleine veranderingen gezien op deze site. Zo is bijvoorbeeld het repertoire toegevoegd, zodat geïnteresseerden kunnen zien wat voor nummers we zoal spelen. Verder zijn er een paar nieuwe links toegevoegd, en tevens hebben er kleine veranderingen plaatsgevonden. Eén en ander is bedoeld om het geheel er wat mooier uit te laten zien. De komende tijd zullen er nog wel meer kleine veranderingen plaatsvinden. Er wordt gewerkt aan het regelen van optredens. Deze zullen binnenkort dan ook op de site te vinden zijn onder de nog aan te maken link "Optredens". Dus blijf regelmatig de site bezoeken om op de hoogte te blijven.

Prikkeldraad

1 januari 2007

Allereerst een ROCKEND 2007 toegewenst. Wat sommigen al wisten, Marc heeft vanwege tijdgebrek helaas de band moeten verlaten en is vervangen door Arie Kampman van Sublustris en Art of Premonition. Arie heeft in Apeldoorn al eens ingevallen voor Marc, en bood zelf aan om bij ons te komen zingen. Verder is de site hier en daar nog wat aangepast.

Prikkeldraad